Bülten aboneliğinde e-posta adresiniz, onay zamanı ve onayladığınız metin sürümü işlenir. Abonelik çift onaylıdır: e-postanıza gelen bağlantıyı onaylamadan bülten gönderilmez. Her bültenin altındaki bağlantıyla tek tıkla ayrılabilirsiniz. Ayrılan abonelerin adresleri saklama süresi sonunda silinir.